Здравейте!! Ние сме ИБОРА ООД. Осветителни тела. Абажури. UV лампи.

Здравейте!! Ние сме ИБОРА  ООД. Осветителни тела. Абажури. UV лампи.

Здравейте,

Ибора ООД е производител на осветителни тела, абажури и UV лампи от 1990 година. Като производители наша основна цел е да създаваме нови осветителни тела, с модерен и актуален дизайн.

Също така с грижа за осигуряване на здравословна и безопасна домашна и работна среда ние произвеждаме различни модели UV лампи. UV-C бактерицидна лампа без екран, UV-C бактерицидна лампа с екран, серия AIR FLOW UV STERIL - UVC бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух в присъствието на хора, животни и растения. UV дезинфекцията е доказан метод за борба с вируси, бактерии, микроби и др. Превенцията е много важна, особенно в създалата се ситуация с COVID-19, затова нашите продукти се използват успешно в много болници, училища, детски градини, магазини, оифси и др.

Ще се стремим да разширяваме поддържаната от нас гама от платове, детайли, материали и компоненти с цел в най-кратки срокове да можем да изработим за Вас  разнообразни осветителни тела по наш или Ваш дизайн и проект. Да отговорим на най-предизвикателните клиентски хрумвания и изисквания.  Да създадем ВАШЕТО неповторимо осветително тяло – такова каквото Вие си го представяте и желаете – различно и уникално. Производството на осветителни тела е не просто работа за нас – то е наше хоби и призвание.

Не се притеснявайте да ни предизвикате. Пишете ни или се свържете с нас на посочените телефони.

Затова освен готовите модели лампи можем в изключително кратък срок да реализираме осветителни тела с най-разнообразни размери, цветове и форми.

Към момента разполагаме с PVC негорими материали за производство на абажури в над 100 различни цвята и десена на склад. Можем да произведем абажури и с Ваш материал – плат, дамаска, тапет, кожа и т.н. Набор от кръгли, квадратни и с други форми телени конструкции за абажури с размери от 100 х 100 мм, до 2000 х 2000 мм.

Огромен избор от основи за осветителни тела: аплици, плафони, пендели, полилей, настолни лампи и лампиони, които окомплектовани по различни начини с разнообразните по форма, размер и цвят абажури да ни позволят да произведем голямо разнообразие от осветителни тела в много кратък срок и на конкурентна цена. Както в единични бройки така и в големи серии. Материали за металните основи в цветове: боя по RAL – всички цветове, хромирана и иноксова стомана, а за използваните от нас дървени букови и дъбови детайли - цветове: натурал, венге, тютюн, избелен дъб както и всевъзможни други байцове по Ваше желание.

Проектираните от нас и изрязвани на лазер основи и декорации от огледална или драскана неръждаема стомана ни дава възможност да произведем за Вас всякакви осветителни тела без ограничение в големината и формата им.

Добавянето на различни по големина и форма кристали и кристални елементи дава допълнителна свобода за сътворяване на уникални осветителни решения – от класически до дизайнерски ултрамодерни кристални осветителни тела.

Възможността да отпечатваме различни мотиви върху материала с който работим доведе до създаването на следните нови серии осветителни тела и аксесоари :

- детски лампи и фризове за тапети – с популярни анимационни герои

- фен клуб лампи и фризове за тапети – с емблемите на най-известните футболни отбори

- BRAND лампи и фризове за тапети – VERSACE, CHANNEL, PACO RABANNE и други