UV-C бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух в присъствието на хора. Пречиствател на въздух. AIR FLOW UV STERIL 500. На крачета.

1 198,00 лв.
Ново
 • Кат. номер: AIR500
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Бактерицидна лампа за UV дезинфекция на въздух в присъствието на хора серия Air Flow Steril. Пречиствател на въздух. Ozone Free - Philips Inside. Корпус от неръждаема стомана. На крачета.

 • Високоефективен - за кратко време дезинфекцира въздуха в помещения - до 500м³/ч
 • Спестява време в сравнение с други технологии за безконтактна дезинфекция
 • Air Flow Steril – Ozone Free - Philips Inside не изисква надзор по време на работа
 • Ozone Free Philips Technology с гарантирана 253,7nm дължина на вълната, която не отделя озон благодарение на сертифицираните PHILIPS UVC източници
 • Не отделя вредни емисии и помещението може се използва непрестанно
 • Лесен за обслужване

Доставка: След частично или цялостно плащане доставка до 10 работни дни в зависимост от наличностите.

Подробно описание

Уредите за дезинфекция на въздух от серия Air Flow Steril – Ozone Free са окомплектовани с източници Philips TUV UV-C 253.7nm OZONE FREE, изработени от специално кварцово стъкло, което филтрира вредната озоно-формираща дължина на вълната от 185nm. Air Flow Steril – Ozone Free е напълно безопасен за употреба в присъствието на хора. Той представлява напълно закрита бактерицидна лампа която унищожава всички бактерии, вируси и спори във въздуха. Бактерицидната лампа е изработена от висококачествена неръждаема стомана (stainless steel). Уреда за дезинфекция на въздух е снабден с вентилатори с висок дебит, които осигуряват циркулация на въздуха преминаващ през корпуса на устройството, в който са вградени UV-C бактерицидните пури. UV-C лъчението уврежда  ДНК структурата на всички микроорганизми - вируси, бактерии,  плесени и др., като ги унищожава за много кратко време и спира размножаването им, така се постига 99,9 %  дезинфекциран въздух. При направените изследвания най-ефективно се оказва UV-С лъчението с дължина на вълната от 253.7nm.

 • Как действа уреда за дезинфекция на Air Flow Steril – Ozone Free

Устройството унищожава бактерии, вируси и спори във въздуха чрез преминаване   на въздуха през корпуса на уреда, в който е инсталирана бактерицидната пура. Бактерицидната пура излъчва UV-C светлина с дължина на вълната 253,7 nm. Изпуснатата доза UV-C  лъчение осигурява 99.9% унищожаване на всички видове патогенни микроорганизми. Бактерицидната лампа е напълно изолирана и затворена в корпуса на уреда което значи, че може да се използва в присъствие на хора и животни. Въздуха се вкарва и изкарва принудително от вентилатори, дезинфекцира се от бактерицидната пура и излиза чист и дезинфекциран въздух.

 • Къде се използва уреда за дезинфекция Air Flow Steril – Ozone Free

Уреда за дезинфекция на въздух може да бъде използван в помещения като лаборатории, производствени помещения във фармацевтичната, хранително вкусовата както и всяка друга промишленост, операционни, аптеки, офиси,  фоайета на  болници и хотели, търговски обекти, учебни заведения, детски градини, домове за стари хора, частни жилища, църкви, театри, кина, ресторанти, както и на всички места с концентрация на повече хора. Уреда може да бъде използван напълно безопасно в присъствие на хора.

 • Монтиране и инсталация на уреда за дезинфекция на въздух Air Flow Steril – Ozone Free

Инсталирането на системата за дезинфекция на въздух Air Flow Steril – Ozone Free е лесно и не изисква професионална намеса. Уреда може да бъде свободно стоящ на крачета, да бъде на поставка на колела за по-лесно придвижване както и да бъде монтиран на стената или на тавана, чрез допълнително заявени аксесоари  - монтажни стенни или таванни скоби. Уреда отговаря на най-високите стандарти за хигиена е Европа. Уреда за дезинфекция на въздух Air Flow Steril – Ozone Free е оборудван с елктронна пусково-регулираща апаратура (ЕПРА) на Philips Smart Light, която гарантира 9000 часа ефективна работа на бактерицидните пури Philips Ozone Free

 • Технически характеристики

 модификация

размери, мм.

дебит

мощност

UV-C

ЕПРА

вентилатори

Air Flow Steril 500 320х160х1400 500 180w 2хT8 Philips  Philips 4

 

Всички уреди са със захранване 220-240V, 50Hz, Заземяване клас I, степен на защита IP20

Стандарти: БДС EN 60598-1; БДС EN 60598-2-1; EN 55015:2013+A1:2015; EN 60598-1:15+AC15+AC16+A1:18

Маркировка: CE

Гаранция:   24 месеца на уреда. 12месеца на светлоизточниците - задължителна подмяна след 9000 часа работа на пурите за гарантиране на максималната им ефективност.

Производител: Ибора ООД, София, България

Доставка

Извършваме доставки до всяка точка на България.

Доставка до офис на Еконт или до адрес с Еконт по Ваш избор.

В зависимост от това какви стоки сте поръчали срока на доставка е допълнително уточнен за всеки продукт. За определени продукти и индивидуални поръчки по проект на клиента поръчката се изпълнява и доставя след авансово или цялостно заплащане.

Молим да отбележите, че цената на доставка се изчислява на базата на тегло и обемно тегло в зависимост от това кое е с по-голяма стойност. Тази политика е наложена от куриерските компании.

При доставка на продуктите плащате дължимата сума на куриера.

В случай, че плащането е извършено преди това при доставката заплащате само куриерската услуга.

КУРИЕРСКАТА УСЛУГА СЕ ЗАПЛАЩА, ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ КЛИЕНТА !!!

плащане

Плащане

За ваше удобство и улеснение, ние ви предлагаме няколко възможности да заплатите избраните от вас продукти.

1. Плащане при доставка / Наложен платеж чрез Пощенски Паричен Превод ( ППП ) 

Извършваме доставки до всяка точка на България.

За направеното от Вас плащане, Еконт Експрес издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ ( чл.50, ал.3 от Закона за Пощенските услуги), който има силата на касов бон. Фактурата, която ще Ви изпратим заедно с разписката се прикрепят заедно и се осчетоводяват. Използваме куриерските услуги на "Еконт Експрес".

Цената на доставка се изчислява на базата на тегло и обемно тегло в зависимост от това кое е  с по-голяма стойност. Тази политика е наложена от куриерските компании.

При доставка на продуктите плащате дължимата сума на куриера.

КУРИЕРСКАТА УСЛУГА СЕ ЗАПЛАЩА, ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ КЛИЕНТА !!!

 

2. Плащане по Банков път

При избиране на този метод, вие заплащате вашата поръчка по сметка на ИБОРА ООД. При завършване на поръчката ще ви бъдат изпратени нашите банкови данни. 

Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода, а при доставка не дължите нищо допълнително на куриера, относно стойността на избрания от Вас продук. 

Плащате само цената на куриерската услуга.

Можете да поръчате:

1. Чрез сайта www.lampi.eu

2. Чрез e-mail: ibora@abv.bg

3. На телефон - 0899940018 ; 0899940015

Документи