Нашите клиенти.

19 ноември 2020

Клиентите ни са много ще Ви представим една малка част от тях:

Национален център по обществено здраве и анализи - София ; МБАЛ Югозападна болница ЕАД ; НОИ; ОДМВР - Кюстендил; ОД МВР Перник ; ОДМВР –Смолян; ИМСТЦХ - БАН;Алта Фармасютикълс ЕООД; 31 СУЧЕМ "Иван Вазов" - София ; 86 ОУ "Св.Климент Охридски" - Владая ; НУ"Иван Вазов" - Враца и много други.

15 януари 2021
СПА Хотел АТА **** използва сертифицирана технология за ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВЪЗДУХ В ПРИСЪСТВИЕТО НА ХОРА AIR FLOW UV STERIL - OZONE FREE

СПА Хотел АТА **** използва сертифицирана технология за ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВЪЗДУХ В ПРИСЪСТВИЕТО НА ХОРА AIR FLOW UV STERIL - OZONE FREE https://ata-spa.bg/2020/10/air-flow-steril/

прочети още
22 октомври 2020
Антибактериални лампи на СТРОЙКО

Уреди за дезинфекция на въздух Air Flow Steril – Ozone Free ще бъдат представени на есенното изложение СТРОЙКО ЕКСПО, което ще се проведе от 21 до 25 октомври 2020 в Националния дворец на културата. Те ще пречистват въздуха и по време на изложението във фоайетата на НДК.

прочети още
2 септември 2020
Новини - Специални бактерицидни лампи дезинфекцират въздуха в националната хематология

Националната специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания (НСБАЛХЗ) с безвъзмездна финансова помощ закупи 12 бактерицидни рециркулиращи лампи за дезинфекция и обеззаразяване на въздуха в присъствие на хора, съобщават от болницата. Те са инсталирани в помещения с концентрация на пациенти като регистратури, коридори на отделения и приемни кабинети. Принципът им на работа е дезинфекция на въздуха, който преминава посредством вентилатори през вграден и затворен в корпуса UV излъчвател. Това прави възможно използването на лампите в присъствието на хора, тъй като апаратът не пропуска ултравиолетови лъчи.

прочети още