Акустична лампа поглъщаща ехото в помещението

599,00 лв.
- +
добави в количката
Моля, изберете:

АКУСТИЧНИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА

За какво служат:

Освен постигането на достатъчна осветеност и приятната дизайнерска визия акустичните лампи имат и една изключително важна и полезна функция, все още малко популярна в България. Тези тела поемат шума и най вече ехото от разговорите и по този начин създава така наречената звуково комфортна среда (SCS - Sound Comford Space). Така изработените осветителните тела с акустични характеристики осигуряват качествена светлинна среда, иновативен дизайн , а шумопоглъщащата им повърхност тушира ехото и намалява фоновия шум в помещението. Това са мултифункционални тела, подходящи както за дома и офиса, така и за различни обществени пространства като call центрове, open space офиси, конферентни зали, мОлове, кафенета,ресторанти,големи фоайета, чакални. Правилното им разположение, може да концентрира звуковия поток и така един говорител да бъде чуван в цялото помещение, но тихите разговори в публиката да останат незабелязани, дискретни и не смущаващи другите.

Комуникирайки със събеседника ни, ние не насочваме звуковия поток единствено към него. Но той се разпространява и във височина към тавана и по малко встрани към стените. Достигайки до твърда повърхност, звуковите вълни се отразяват, получава се ехо и което се наслагва върху следващата фраза и така фоновият шум се увеличава.

Намиращата се в зоната над Вас акустична лампа поглъща именно тези звукови вълни и спира техния път, за да не бъдат отразени и да се избегне ехото. Нейните специални звукопоглъщащи материали „гасят“ част от фоновия шум и ехото, но в същото време не спират светлината, която тялото излъчва.

Дизайн:

Разработените по световни критерий изработвани от нас акустични шумопоглъщащи лампи са с изключително иновативен дизайн, възможност за боядисване на конструкцията във всеки цвят по RAL, и избор на над 120 цвята и материи за изработка на видимата външна част.

 

Разположение:

При разположението на акустичните лампи целта е да бъдат разположени над местата, на които се събират хората и където е необходима светлина. Това примерно може да е над масите в ресторант,  сепаретата в кафене,  над работните места в  open-space офиси или заседателните маси и маси за конферентни разговори. Особено и ефективни са ако работата на сслужителите е свързана с често говорене по телефона и по този начин си пречат взаимно. Приложенията са безброй и зависят от конкретните нужди на пространството и ползвателите му.

Ползи:

Тялото с акустични функции ще ви предложи същото, и дори по-добро, качество при осветяване като обикновената лампа. То обаче ще разшири диапазона от предоставяни услуги и ще осигури комфорт не само за зрението, но и за слуха ви. Това пък, от своя страна, ще повиши вашата работоспособност или възможности за по-пълноценна почивка.

Подробно описание

Акустична поглъщаща ехото и фоновия шум лампа
 
Осветително тяло - пендел за таван със стилен дизайн, изработен от метал, текстил и по избор PVC разсейвател. Може да бъде изработено и по индивидуален проект на клиента с различни цветове, платове и размери. 

Тип: За монтаж на таван

Материал: метал, шумопоглъщаща мембрана, текстил по избор и възможност за PVC разсейвател

Форма: кръг

Цвят: по избор

Цокъл: 1xЕ27

Мощност: max 1x.....W

Напрежение: 220-240V, 50/60Hz

Степен на защита: IP21

Тегло (kg) - 3

Височина на плафона (mm): .......

Диаметър на плафона (mm): .......

Гаранция: 24 месеца

Светлинният източник не е включен.

Производител Ибора ООД, България.

Доставка

Извършваме доставки до всяка точка на България.

Доставка до офис на Еконт или до адрес с Еконт по Ваш избор.

В зависимост от това какви стоки сте поръчали срока на доставка е допълнително уточнен за всеки продукт. За определени продукти и индивидуални поръчки по проект на клиента поръчката се изпълнява и доставя след авансово или цялостно заплащане.

Молим да отбележите, че цената на доставка се изчислява на базата на тегло и обемно тегло в зависимост от това кое е с по-голяма стойност. Тази политика е наложена от куриерските компании.

При доставка на продуктите плащате дължимата сума на куриера.

В случай, че плащането е извършено преди това при доставката заплащате само куриерската услуга.

КУРИЕРСКАТА УСЛУГА СЕ ЗАПЛАЩА, ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ КЛИЕНТА !!!

плащане

Плащане

За ваше удобство и улеснение, ние ви предлагаме няколко възможности да заплатите избраните от вас продукти.

1. Плащане при доставка / Наложен платеж чрез Пощенски Паричен Превод ( ППП ) 

Извършваме доставки до всяка точка на България.

За направеното от Вас плащане, Еконт Експрес издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ ( чл.50, ал.3 от Закона за Пощенските услуги), който има силата на касов бон. Фактурата, която ще Ви изпратим заедно с разписката се прикрепят заедно и се осчетоводяват. Използваме куриерските услуги на "Еконт Експрес".

Цената на доставка се изчислява на базата на тегло и обемно тегло в зависимост от това кое е  с по-голяма стойност. Тази политика е наложена от куриерските компании.

При доставка на продуктите плащате дължимата сума на куриера.

КУРИЕРСКАТА УСЛУГА СЕ ЗАПЛАЩА, ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ КЛИЕНТА !!!

 

2. Плащане по Банков път

При избиране на този метод, вие заплащате вашата поръчка по сметка на ИБОРА ООД. При завършване на поръчката ще ви бъдат изпратени нашите банкови данни. 

Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода, а при доставка не дължите нищо допълнително на куриера, относно стойността на избрания от Вас продук. 

Плащате само цената на куриерската услуга.

Можете да поръчате:

1. Чрез сайта www.lampi.eu

2. Чрез e-mail: ibora@abv.bg

3. На телефон - 0899940018 ; 0899940015

Документи