Бактерицидна UVC лампа 30 W – открита.

196,00 лв. 245,00 лв.
Промо
  • Кат. номер: UVC30
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Бактерицидна UVC лампа 30 W с корпус от неръждаема стомана за монтаж на стена ефективно унищожава до 99,9%  вируси, бактерии, микроби и др.

Бактерицидна UVC лампа за дезинфекция на въздух и повърхности чрез директно облъчване.

Уреда излъчва UVC светлина с дължина на вълната 253.7 nm, която унищожава всички патогенни микроорганизми и бактерии, също така мухъл, плесен и спори в помещението.

 

 

Подробно описание

ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА НА БАКТЕРИЦИДНАТА ЛАМПА, В ПОМЕЩЕНИЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ПРИСЪСТВАТ ХОРА И ЖИВОТНИ !

Лампата работи чрез UV светлина и ефективно унищожава вируси и бактерии чрез проникване през клетъчната мембрана на бактериите и унищожаване на техните ДНК и РНК. Ефективен инструмент за дезинфекция и унищожаване на всички вируси, бактерии, микроби и др.  Дезинфекцията се извършва чрез UV светлината.

UVC лъчението е известен дезинфектант на въздух, вода и повърхности. Методът предотвратява риска от заразяване и се използва широко от повече от 40 години.

UVC технологията е стерилизационен метод, чрез който УВ лъчите с дължина на вълната 253.7nm проникват през клетъчната стена на микроорганизмите и разрушават молекулярните връзки на тяхната ДНК/РНК. Този процес нарушава метаболизма на клетката и възможността й да се възпроизвежда.

Когато ДНК/РНК е повредена и метаболизма на клетката е нарушен, патогенът (вирус, бактерия, гъбичка) не може да се размножава и да причини инфекция.

Излагането на ултравиолетовата светлина зависи от времето и интензивността. Високата интензивност за кратък период и ниската интензивност за дълъг период са по същество еднакви за леталното действие върху бактериите. Силата намалява с увеличаването на разстоянието от лампите. Повечето бактерии ще бъдат убити за десет секунди на разстояние 15 см от лампата. UVC лампата покрива площ от 25 кв.м. Подходяща е за домашна употреба, за офиси, лекарски и зъболекарски кабинети и т.н.

ВНИМАНИЕ !!!

Пазете от ултравиолетовите лъчи кожата, растения и домашни животни. Не допускайте попадане на утравиолетовата светлина в очите! Продължителното, директно излагане на UVC светлина може да причини временно зачервяване на кожата и дразнене на очите. UVC системите са проектирани с оглед на безопасността и когато се използват правилно, отпада възможността от излагане на ултравиолетово облъчване. Ако сте изложени на пряка UVC светлина, тя може да навреди на горната повърхност на кожата ви. Ако гледате директно в излъчвателите има опасност да осветите очи си. UVC лампите не причиняват трайни щети, при правилна употреба.

UVC светлината има ефекти върху околните материали. Дългосрочното излагане на UVC светлина на пластмаси ще съкрати срока на годност на пластмасата с приблизително 10%. Животът на растенията може да бъде нарушен от директни или отразени UVC лъчи. Багрилата и цветовете могат да избледнеят от продължително излагане на UVC светлина.

Характеристики:

  • Мощност: 30W
  • Ефективен живот на пурата - 8000 часа
  • Дължина на вълната: 253.7nm
  • Волтаж: 220V
  • Размери: 12/12/98 см.

Гаранция:

24 месеца на уреда. 12месеца на светлоизточниците - задължителна подмяна след 8000 часа работа на пурите за гарантиране на максималната им ефективност.

Производител:

Ибора ООД, София, България

Сертификат за съответствие CE

 

Доставка

Извършваме доставки до всяка точка на България.

Доставка до офис на Еконт или до адрес с Еконт по Ваш избор.

В зависимост от това какви стоки сте поръчали срока на доставка е допълнително уточнен за всеки продукт. За определени продукти и индивидуални поръчки по проект на клиента поръчката се изпълнява и доставя след авансово или цялостно заплащане.

Молим да отбележите, че цената на доставка се изчислява на базата на тегло и обемно тегло в зависимост от това кое е с по-голяма стойност. Тази политика е наложена от куриерските компании.

При доставка на продуктите плащате дължимата сума на куриера.

В случай, че плащането е извършено преди това при доставката заплащате само куриерската услуга.

КУРИЕРСКАТА УСЛУГА СЕ ЗАПЛАЩА, ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ КЛИЕНТА !!!

плащане

Плащане

За ваше удобство и улеснение, ние ви предлагаме няколко възможности да заплатите избраните от вас продукти.

1. Плащане при доставка / Наложен платеж чрез Пощенски Паричен Превод ( ППП ) 

Извършваме доставки до всяка точка на България.

За направеното от Вас плащане, Еконт Експрес издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ ( чл.50, ал.3 от Закона за Пощенските услуги), който има силата на касов бон. Фактурата, която ще Ви изпратим заедно с разписката се прикрепят заедно и се осчетоводяват. Използваме куриерските услуги на "Еконт Експрес".

Цената на доставка се изчислява на базата на тегло и обемно тегло в зависимост от това кое е  с по-голяма стойност. Тази политика е наложена от куриерските компании.

При доставка на продуктите плащате дължимата сума на куриера.

КУРИЕРСКАТА УСЛУГА СЕ ЗАПЛАЩА, ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ КЛИЕНТА !!!

 

2. Плащане по Банков път

При избиране на този метод, вие заплащате вашата поръчка по сметка на ИБОРА ООД. При завършване на поръчката ще ви бъдат изпратени нашите банкови данни. 

Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода, а при доставка не дължите нищо допълнително на куриера, относно стойността на избрания от Вас продук. 

Плащате само цената на куриерската услуга.

Можете да поръчате:

1. Чрез сайта www.lampi.eu

2. Чрез e-mail: ibora@abv.bg

3. На телефон - 0899940018 ; 0899940015

Документи