Антибактериални лампи на СТРОЙКО

Антибактериални лампи на СТРОЙКО
22 октомври 2020

https://stroiko2000.com/antibakterialni-lampi-na-stroyko/

Уреди за дезинфекция на въздух Air Flow Steril – Ozone Free ще бъдат представени на есенното изложение СТРОЙКО ЕКСПО, което ще се проведе от 21 до 25 октомври 2020 в Националния дворец на културата. Те ще пречистват въздуха и по време на изложението във фоайетата на НДК.

Устройството унищожава бактерии, вируси и спори във въздуха чрез преминаване на въздуха през корпуса на уреда, в който е инсталирана бактерицидната пура. Бактерицидната пура излъчва UV-C светлина с дължина на вълната 253,7 nm. Изпуснатата доза UV-C лъчение осигурява 99.9% унищожаване на всички видове патогенни микроорганизми. Бактерицидната лампа е напълно изолирана и затворена в корпуса на уреда което значи, че може да се използва в присъствие на хора и животни. Въздуха се вкарва и изкарва принудително от вентилатори, дезинфекцира се от бактерицидната пура и излиза чист и дезинфекциран
Инсталирането на системата за дезинфекция на въздух Air Flow Steril – Ozone Free е лесно и не изисква професионална намеса. Уреда може да бъде свободно стоящ на крачета, да бъде на поставка на колела за по-лесно придвижване както и да бъде монтиран на стената или на тавана, чрез допълнително заявени аксесоари - монтажни стенни или таванни скоби. Уреда отговаря на най-високите стандарти за хигиена е Европа. Уреда за дезинфекция на въздух Air Flow Steril – Ozone Free е оборудван с елктронна пусково-регулираща апаратура (ЕПРА) на Philips HF-М Blue и HF-S, която гарантира 9000 часа ефективна работа на бактерицидните пури Philips Ozone Free.
Уредът за дезинфекция на въздух може да бъде използван в помещения като лаборатории, производствени помещения във фармацевтичната, хранително вкусовата както и всяка друга промишленост, операционни, аптеки, офиси, фоайета на болници и хотели, търговски обекти, учебни заведения, детски градини, домове за стари хора, частни жилища, църкви, театри, кина, ресторанти, както и на всички места с концентрация на повече хора. Уреда може да бъде използван напълно безопасно в присъствие на хора. Препоръчително е бактерицидната лампа да се използва за обеззаразяване на въздуха в помещенията при вирусни епидемии, грип и наличие на грипни симптоми.
Производител на уредите за дезинфекция е Ибора ООД, София, България, www.lampi.eu, може да се уверите как работят продуктите им на СТРОЙКО ЕКСПО.

15 януари 2021
СПА Хотел АТА **** използва сертифицирана технология за ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВЪЗДУХ В ПРИСЪСТВИЕТО НА ХОРА AIR FLOW UV STERIL - OZONE FREE

СПА Хотел АТА **** използва сертифицирана технология за ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВЪЗДУХ В ПРИСЪСТВИЕТО НА ХОРА AIR FLOW UV STERIL - OZONE FREE https://ata-spa.bg/2020/10/air-flow-steril/

прочети още
19 ноември 2020
Нашите клиенти.

Нашите продукти успешно се използват в много училища, болници, офиси, магазини и други.

прочети още
2 септември 2020
Новини - Специални бактерицидни лампи дезинфекцират въздуха в националната хематология

Националната специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания (НСБАЛХЗ) с безвъзмездна финансова помощ закупи 12 бактерицидни рециркулиращи лампи за дезинфекция и обеззаразяване на въздуха в присъствие на хора, съобщават от болницата. Те са инсталирани в помещения с концентрация на пациенти като регистратури, коридори на отделения и приемни кабинети. Принципът им на работа е дезинфекция на въздуха, който преминава посредством вентилатори през вграден и затворен в корпуса UV излъчвател. Това прави възможно използването на лампите в присъствието на хора, тъй като апаратът не пропуска ултравиолетови лъчи.

прочети още